avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Deducerea tva la achizitie auto pe firma?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Deducerea tva la achizitie auto pe firma?

Buna ziua, care sunt ultimele reglementari in vigoare pentru deducerea TVA-ului la achizitia unui autoturism pe firma ? Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 11:30, 27 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca e in interesul activitatii economice justificat prin foi de parcurs e 100% , daca e si personal si firma e 50% .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere combustibil stroe_iuliana stroe_iuliana La un autoturism folosit de un agent de vanzari sau de un director, se deduce TVA-ul? Dar cheltuiala cu combustibilul este deductibila in totalitate sau 50%? (vezi toată discuția)
Contract comodat masina ipm75 ipm75 Buna ziua, Am un SRL nou infiintat si m-ar interesa un raspuns la urmatoarea problema, dpdv legal. Mama mea, detine printr-un CMI un autoturism cumparat ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu masini monica_1 monica_1 Buna ziua! Am o firma de distributie si m-ar interesa ce si cat este deductibil din cheltuielile cu masini.Mentionez ca agentii folosesc masinile nu numai ... (vezi toată discuția)