avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coduri Caen.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coduri Caen.

Coduri Caen.
Buna ziua, de curând a expirat sediul social al companiei și a trebuie sa îl prelungim. Compania pe care am contractat-o, ne-a sfătuit ca trebuie modificat actul constitutiv și la secțiunea de coduri CAEN, întrucât legea s a modificat și acum pe actul constitutiv nu mai poate sa apara decât un cod Caen. Și dacă dorim mai multe coduri CAEN trebuie sa plătim o taxa pentru o noua mențiune și putem selecta câte 15 coduri CAEN iar taxa este de 250 lei. Menționez ca înainte pe actul constitutiv erau trecute 3 pagini de coduri CAEN. Acum pe hotararea AGA este trecuta mențiunea de schimbare a sediului social cât și mențiunea ca se radiază coduri caen și se păstrează doar 15 coduri CAEN secundare. Voiam sa confirm cu Dumneavostra ca este adevărat acest lucru și intr-adevăr este o lege care specifica acest lucru. Va mulțumesc,
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inscriere coduri caen in actul constitutiv hillfingerr hillfingerr Pot trece in sectiunea de activitati secundare doar codurile fara denumirea activitatii aferente codului? Intreb asta caci as vrea sa trec cat mai multe ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru + autorizare alex8505 alex8505 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea dilema. Deschiderea unui punct de lucru (in alt judet fata de sediul social) si autorizarea a doua coduri CEAN ... (vezi toată discuția)
Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)