avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, va deranjez cu o mica inrebare. Nepoata ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, va deranjez cu o mica inrebare. Nepoata mea, se afla ...

Buna ziua, va deranjez cu o mica inrebare. Nepoata mea, se afla in plasament in regim de urgenta la mine si la sotul meu. Beneficiaza de alocatie de plasament. Pt ca are dificultati la invatatura ieri am scos de la CJRAE certificatul de orientare scolara. Odata cu dosarul de CES trebuie sa depun la scoala si niste declaratii pe propria raspundere ca fetita nu beneficiaza de aceleasi drepturi banesti acordate ca urmare a stabilirii unei masuri de protectie speciala. Pentru a ma asigura ca nu comitem vreo ilegalitate si sa fim ulteriori pusi sa returnam banii de CES, am intrebat la protectia copilului daca fetita poate incasa atat alocatia de plasament cat si banii ce ii revin de la dosarul CES si mi s-a spus ca in lege este specificat ca doar copii care au plasament la case de tip familial NU primesc banii CES, si sa depun fara nici o problema solicitare de a primii si acei bani. Eu am cautat in lege unde este specificat acest lucru dar nu am gasit nici o informatie. Repet, nu doresc sub nici o forma sa comitem vreo ilegalitate si sa incasam niste bani care nu i se cuvin fetitei. Poate reusiti d-voastra sa imi clarificati aceasta nedumerire. Va multumesc frumos anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna. am in plasament o fetita. este incadrata in grad de handicap ... Viareggio Viareggio Buna. Am in plasament o fetita . Este incadrata in grad de handicap si are certificat de orientare școlară. Am depus cerere pt banii ces( rechizite, ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor anacami2 anacami2 O nepoata de sora mi-a lasat in grija fetita de 5ani si a plecat in italia cu sotul si cu copilul pe care il are cu acesta.Fetita este a altui barbat , un turc ... (vezi toată discuția)
Alocatia de nevoi personale, 150lei/luna, a elevilor cu ces(cerinte ... Drim Drim Alocatia de nevoi personale, 150lei/luna, a elevilor cu CES(cerinte educationale speciale - certificat de orientare școlară) Pe lângă alocațiile de hrana ... (vezi toată discuția)