avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Notificare refuzare plata eșalonat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Notificare refuzare plata eșalonat

Bună ziua!Va rog dacă puteți sa ma ajutați cu o informație.
Trebuie sa formulez o notificare catre fostul angajator,privind neacceptarea plății parțiale a unor drepturi salariale câștigate Ma puteți ajuta cu un model ?
Precizez faptul ca am apelat la un executor judecătoresc pentru a primi drepturile salariale restante câștigate prin hotarare definitiva și pe care acum fostul angajator dorește sa le plătească eșalonat pe 5 ani .
Astăzi am primit prima tranșă de bani,însă eu doresc plata integrala a acestora ,motiv pentru care am apelat și la executarea silită. Doar ca executorul îmi spune ca nu întra în competenta lui sa trimită notificarea către fostul angajator și ca trebuie sa o redacte în nume propriu.
Și încă o informație dacă se poate...
Urmare Ordonanței 130 sept 2021,reactualizata în 2023 plata eșalonata a drepturilor salariale câștigate in instanta nu se referă doar la salariații activi ai unei instituții?Eu nu mai sunt salariata lor din decembrie 2021.Mi se aplica și mie aceasta ordonanță?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:46, 17 Noiembrie 2023
Ma poate ajuta cineva cu un răspuns, va rog?
Vi se aplica si dvs.. legea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hristos a înviat ! vĂ rugĂm din tot sufletul să ne ajutați ... oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! VĂ RUGĂM din tot sufletul să ne ajutați cu un sfat. Angajații instituției noastre publice au câștigat un spor în urma unui ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! vă rugăm să ne ajutați cu un răspuns cu privire ... oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă rugăm să ne ajutați cu un răspuns cu privire la următoarea situație : - conform Art. VI(1) din OUG 130 /2021 - Plata sumelor ... (vezi toată discuția)