buna seara, problema mea e urmatoarea si as dori tare mult daca ma poate lamuri cineva si daca exista vreo solutie. sunt cadru didactic si in toamna cand mi s-a dat postul am intrebat daca voi fi platita calificata avand in vedere ca am terminat facultatea de 3 ani. ei au spus ca da si ca nu v-a fi nici o problema. am stat linistita pana sapt trecuta cand mi-a venit decizia in care scrie ca sunt necalificata. acum dn directoare imi cere sa ii dau banii inapoi din salariul pe care l-am luat pana in decembrie, salariu de calificat de 800 ron. acum salariul de necalificat e de 500 ron din care sa imi ia esalonat bani din el pana isi recastiga banii. este posibil asa ceva avand in vedere ca nu am avut nici o vina? cei care au gresit ar trebui sa plateasca, adica cei care mi-au dat un salariu pe baza a ce? ei nu s-au uitat in acte pana la urma? pot face ceva ? va rog tare mult sa imi raspundeti. avand in vedere ca sunt multi bani dintr-un salariu foarte mic. va rogggggggg dati-mi o speranta.:(
In decizia de care ati pomenit se face trimitere la temeiul legal prin care va someaza sa restituiti sumele "insusite in mod nelegal"? Pe ce baza s-a stabilit si ulterior ati fost incadrata ca necalificata?
Nu, in decizie nu se specifica un asemenea lucru.Doar directoarea mi-a specificat verbal din cauza ca . banuiesc eu, se stie in neregula cu actele si n a gasit modalitatea de a recupera banii decat de la mine