avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Am o întrebare legată de reabilitarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Am o întrebare legată de reabilitarea termică ...

Bună seara!
Am o întrebare legată de reabilitarea termică a blocului în care locuiesc.
In anul 2020 s-a finalizat reabilitarea și atunci nu am fost informați că putem cere scutire de la plata impozitului pe o anumită perioadă de timp.
Nici administratorul nu a făcut nici un demers in acest sens.
Oare acum ar fi posibil sa facem acest demers,pentru a beneficia de această scutire de impozit?

Alte discuții în legătură

Scutiþi de plata impozitului pe locuinþã ralukdas ralukdas Bună seara Aş dori, vă rog, să mă lămuriţi într-o problemă. Anul trecut s-a izolat termic blocul în care locuiesc, costul lucrărilor fiind suportat ... (vezi toată discuția)
Legea 158/2011privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte dodo2009 dodo2009 \"Art. 27^1 Proprietarii apartamentelor din blocurile de locuinte si ai imobilelor care au executat lucrari de interventie pe cheltuiala proprie beneficiaza, ... (vezi toată discuția)
Scutirea de impozit pe imobil in urma cheltuielilor cu reparatiile antisocial charm antisocial charm Va rog mult, daca se poate sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: Pentru reparatii la partile comune ale blocului nostru administratorul a zis sa ... (vezi toată discuția)