Buna ziua am si eu o intrebare este motiv de divort faptul ca nu m am dus cu sotul in localitatea unde lucreaza .Noi avem casa in pitesti si un copil la scoala si el a mers la București la munca si dupa 7 ani imi spune ca nu m am dus cu el sa ii calc sa ii spal sa ii fac mancare cu toate ca la sfarsit de săptămână venea acasa dar de vro 7 luni tot imi reproseaza Eu ramanand acasa cu copilul asa a fost intelegerea de la inceput dar acum s a razgandit. Multumesc
Nu asa se pune problema ,dacă soțul vrea sa divorțeze găsește n motive asa cum și dvs puteți sa găsiți.Pt a divorța e suficienta dorința unuia dintre soți și un martor care sa declare ca părțile nu se înțeleg,exista certuri.pe diverse teme etc.Aparari de genul nu am barbar/nevasta de lăsat nu au nici o eficienta dacă se dorește desfacerea căsătoriei..
Este vorba de argumente și de contraargumente.
Trebuie făcută o analiza atentă.
În esență, ar constitui motiv de divorț dar depinde și cum se pune problema mai ales ca vina contează...
O sa va explice avocatul la care veți merge dacă va fi atent la detalii.
Divort
MirelaLupsa
Buna ziua,
Desi suntem casatoriti de doar 1 an(maine aniversarea),nu ne nai intelegem. Motivele sunt mai multe. Locuim cu socrii si mama socrului intr-un ... (vezi toată discuția)