avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Anii de lucru în subteran sunt luați în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Anii de lucru în subteran sunt luați în calcul ...

Bună ziua,

Anii de lucru în subteran sunt luați în calcul pe Legea 197/2021?
În Lege apare sintagma "extracție minieră". Cu toate acestea, Casa de Pensii nu recunoaște această vechime, deși adeverința stipulează că au fost desfășurate activități corespunzătoare Legii mai sus menționate.

Alte discuții în legătură

Dosar de pensie//legea 197/2021 DianaG19 DianaG19 Bună ziua, În data de 18.09.2023 am depus dosarul de pensie la limita de vârstă la Casa de Pensii, Rm.Vâlcea pe legea 197/2021. În data de ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, pe legea 197/2021, daca am lucrat 15 ani in subteran ... christian7777 christian7777 Buna dimineata, pe legea 197/2021, daca am lucrat 15 ani in subteran in extractie miniera de carbune si 15 ani in cariera de carbune sunt eligibil pentru ... (vezi toată discuția)
Pensii pirvan_pantilie pirvan_pantilie Buna ziua, Am lucrat 3 ani 7 luni si 3 zile la IPEG, in functia de sondor subteran,beneficiind de grupa I speciala. Ulterior m-am tansferat la o mina de ... (vezi toată discuția)