avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara. vecinul mamei mele a astupat cu o punga ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara. vecinul mamei mele a astupat cu o punga cosul de ...

buna seara. vecinul mamei mele a astupat cu o punga cosul de evacuare al centralei termice. peretele casei este construit pe hotar, cosul centralei termice iese in curtea vecinului cam 15 cm.am sunat la 112 si nu am rezolvat nimic, ba am primit avertisment ca am sunat la 112, nu am stiut ca nu sunam. dar nu stiu la cine sa apelez , mama are virsta de 83 ani. multumesc

Alte discuții în legătură

Evacuarea gazelor de ardere de la o cantrala pe gaz în condensatie Ianos01 Ianos01 Între casa mea și a vecinului este o distanta de 1, 35m. Vecinul și-a scos coșul de evacuare de la centrala termica pe gaz în acest spațiu de 1,35m, ... (vezi toată discuția)
Burlan aerisire centrala marileni marileni Buna ziua,vecinul care are peretele casei comun in curtea mea si-a tras burlanul de aerisire al centralei termice fara acordul meu la mine in curte.Este ... (vezi toată discuția)
Conditii montare centrala termica la casa danam1973- danam1973- Buna ziua, Mi-am cumparat o centrala termica si ma intereseaza daca pot sa o montez fara acordul vecinului. Stau la casa si evacuarea ar fi pe peretele care ... (vezi toată discuția)