avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces verbal contraventie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces verbal contraventie ...

Buna ziua !
va rog sa-mi spuneti daca un PROCES VERBAL DE CONTRAVENTIE RUTIERA este nul de drept daca la intocmirea acestuia de catre agentul constatator s- a trecut numar de inmatriculare GRESIT - numarul acesta apartine unui VEHICUL -in speta REMORCA AUTO , deci nu AUTOVEHICUL . Mentionez ca sunt deja 2 ani de cand sunt in proces cu Brigada rutiera Bucuresti . Multumesc , toate cele bune !

Alte discuții în legătură

Retinere talon autoturism mihais83 mihais83 Buna ziua. Pe data de 27.05.2013 am fost oprit in trafic de catre politia romana si rar. Mi-au gasit defect becul faza scurta dreapta ars si becul de ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui vehicul cu certificat inmatriculare neschimbat si fara itp valabil cristilole cristilole Buna ziua, In data de 13.10.2012, unchiul meu a primit amenda pentru circularea pe drumuri publice cu un vehicul neinmatriculat si cu verificare tehnica ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului mate82 mate82 Buna seara.Intr-o zi m-a oprit un echipaj de politie in timp ce remorcam o remorca care nu avea inspectia periodica si asigurarea obligatorie din 2000,actele ... (vezi toată discuția)