avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am primit de la ANAF o notificare de conformare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am primit de la ANAF o notificare de conformare

Buna ziua,

Am primit de la ANAF o notificare de conformare prin care spune ca trebuia sa constituim impozit pe dividende.....si totodata spune in aceasta ca " în termenul menționat anterior, aveți posibilitatea să ne transmiteți o informare referitoare la rezultatele analizei proprii efectuate precum și la măsurile întreprinse, după caz, însoțită de documente justificative care să ateste modul de conformare sau de trimiteri la documente deținute deja de Agenția Națională de Administrare Fiscală - depuse la organul fiscal pentru conformare"

Trebuie sa raspundem printr -o informare ca am analizat situatia si asa este ?....online in SPV sa incarcam aceasta informare (termen de 30 zile )...asa inteleg ca ar trebui procedat

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Care sunt documentele care pot fi transmise prin spațiul privat virtual spv pentru o pj? ileanamoanta ileanamoanta Certificatul de atestare fiscală PJ poate fi obţinut și online? Care sunt documentele care pot fi transmise prin Spațiul privat virtual ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine de la anaf un document prin care sa arate ca( ... Danut57 Danut57 Cum pot obtine de la ANAF un document prin care sa arate ca( nu ) am datorii la stat? (vezi toată discuția)
Declaratie rectificativa termen prescris adinaelena adinaelena Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am primit o notificare de la ANAF in care mi se aduce la cunostinta ca sunt neconcordante in decl 101/2014 ... (vezi toată discuția)