avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diriginta vrea să-mi scadă nota la purtare deoarece ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diriginta vrea să-mi scadă nota la purtare deoarece m-am bătut ...

Diriginta vrea să-mi scadă nota la purtare deoarece m-am bătut cu un coleg. El e bine și m-am împăcat într-un fel cu el. Sunt clasa a 8a și vreau să dau la liceul militar, dar diriginta face consiliu profesoral și dacă îmi scade media nu mai pot da admiterea. Mă pot muta la altă școală înainte de consiliul profesoral și să rămân cu media 10 la purtare sau să fac cumva să îmi rămână nota întreagă, sau să mi-o măresc cumva până în februarie, când sunt înscrierile(acum e noiembrie). Aștept un răspuns. Zi frumoasă!

Alte discuții în legătură

Nota la purtare scazuta pe nedrept crisant crisant Am un baiat in clasa a7a. I s-a scazut nota la purtare la 6 , fara sa fiu informata si fara sa ii treaca mediile in carnet. Nots a fist scazuta fara a face ... (vezi toată discuția)
Contestarea sanctiunii disciplinare de scaderea notei la purtare STAN MIHAELA STAN MIHAELA Fiicei mele, eleva in clasa a XI -a i s-a scazut nota la purtare pana la 7, se sem.II abuziv. Eu ca parinte nu am fost notificata in scris , conform OM. ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar staruvp staruvp Buna ziua.As vrea sa stiu conform noului regulament scolar daca un elev este prins fumand tigari in incinta scolii este corect sa se scada elevului doua puncte ... (vezi toată discuția)