avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CONTESTAREA SANCTIUNII DISCIPLINARE DE SCADEREA NOTEI ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CONTESTAREA SANCTIUNII DISCIPLINARE DE SCADEREA NOTEI LA PURTARE

Fiicei mele, eleva in clasa a XI -a i s-a scazut nota la purtare pana la 7, se sem.II abuziv. Eu ca parinte nu am fost notificata in scris , conform OM. Mentionez ca fiica mea esta minora. Fiica mea nu a fost prezenta la sedinta CP unde s-a dispus scaderea notei la purtare. Dirigintele clasei a propus nota 10 la purtare, nota cu care au fost de acord profesorii clasei (mai putin unul ) , acord dat prin semnarea tabelului nominal . Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 19:23, 20 Iunie 2011
Faceti la scoala o plangere prin care solicitati motivul scaderii notei la purtare precum si modul cum s-a procedat la consiliul profesoral .
Mai ales ca detineti informatii ca numai unul a fost de acord cu scaderea notei . La ei nu merge pricipiul majoritatii , daca nu va satisface raspunsul dat de scoala apelati la Inspectoratul Scolar .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Nota scazuta la purtare auricavelcu auricavelcu Vă rog să-mi spuneți dacă este corect și moral ca un părinte să afle nota la purtare a copilului în ultima zi de școală a semestrului 1? (vezi toată discuția)
Regulament scolar staruvp staruvp Buna ziua.As vrea sa stiu conform noului regulament scolar daca un elev este prins fumand tigari in incinta scolii este corect sa se scada elevului doua puncte ... (vezi toată discuția)