avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nota scazuta la purtare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nota scazuta la purtare

Vă rog să-mi spuneți dacă este corect și moral ca un părinte să afle nota la purtare a copilului în ultima zi de școală a semestrului 1?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 14:09, 11 Februarie 2018
Buna ziua!

Normal nu mi se pare, in conditiile in care baniiesc ca ati deschis acest topic pentru ca nota la purtare a copilului a fost scazuta.
Scaderea notei la purtare se discuta in consiliul profesoral la propunerea invatatorului, dirigintelui sau a unui profesor. Motivele pot fi varii, insa ca parinte trebuia sa fiti informata inainte, daca fiul/fiica a gresit sau a incalcat regulamentul scolar printr-o atitudine nepotrivita.
Ramane sa discutati cu cadrul didactic care raspunde de clasa pentru a afla motivul scaderii notei la purtare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea sanctiunii disciplinare de scaderea notei la purtare STAN MIHAELA STAN MIHAELA Fiicei mele, eleva in clasa a XI -a i s-a scazut nota la purtare pana la 7, se sem.II abuziv. Eu ca parinte nu am fost notificata in scris , conform OM. ... (vezi toată discuția)
Contestarea scaderii notei la purtare STAN MIHAELA STAN MIHAELA La sfarsitul anului scolar, fiicei mele, eleva in clasa a XI - a i s-a scazut nota la purtare pe semestrul la 7. Am facut o cerere la directorul liceului in ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)