avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În condițiile ieșirii la pensie, dacă închei un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În condițiile ieșirii la pensie, dacă închei un contract ...

În condițiile ieșirii la pensie, dacă închei un contract de munca pentru 2 ore, plătesc taxe pentru norma întreaga sau doar pentru 2 ore? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 11:52, 24 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca iesiti la pensie pt limita de varsta si va angajati cu CIM cu timp partial nu vi se aplica precederile privind suprataxarea, (platiti contributii pt salariu realizat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii privind angajarea unui pensionar Daliborka Daliborka Buna ziua, in cazul in care, un angajator angajeaza un pensionar cu norma de lucru : 4 ore/zi cu 900 lei brut; in acest caz plateste contributiile aferente ... (vezi toată discuția)
Se aplica lunar excepția de suprataxare pt anagajatii cu mai ... Chloej Chloej Pentru angajatii cu mai multe cim-uri part-time, se aplica lunar excepția de suprataxare? Daca îndeplinesc cerintele mentionate (vezi toată discuția)
Se trece in cartea de munca? dumis dumis Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am infiintat un SRL si vreau sa angajez part-time o ruda de a mea. Am optat pentru salariul minim de 2 milioane si ceva. ... (vezi toată discuția)