Buna ziua! Doresc sa activez ca PFA, mai precis șofer pe o autoutilitara de 3.5 t, la o firma de transport mărfuri, contra cost (transport comunitate EU)! Aș dori să știu ce cod CAEN este potrivit pentru această activitate si ce alte documente (in afara de permis) mai este necesar să îmi fie eliberate! Nu vreau sa ma angajez la ei, deoarece voi face doar 2-3 curse pe lună, nu îmi permite timpul mai mult!
Mulțumesc!
Veți semna un contract de prestari servicii între dumneavoastră pfa și beneficiar.
Obiectul contractului îl constituie serviciile sofer. Va obligati sa efectuați transportul numai în interesul serviciului. Aici detaliați clar ce veți face....
Durata va fi de un an începând de la data....
Pretul va fi de .. lei lunar sau pe cursa. Plata se va face în contul pfa-ului numărul.... pana la data de... , cu condiția ca dumneavoastră sa emiteți factura pana la data de...... Înainte de factura între dumneavoastra și beneficiar se va semna un raport de activitate. În baza lui completând apoi dumneavoastră factura.
Veți trece in contract la acest punct ca, în cazul majorărilor pretului, veți anunta in scris beneficiarul cu 15 zile înainte de intenția dumneavoastră iar beneficiarul trebuie ca în 5 zile sa va notifice in scris daca dacă accepta sau nu.
Veți trece in contract detaliat si obligatiile părților.