avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! As avea nevoie de ajutor legat de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! As avea nevoie de ajutor legat de urmatoarea problema: ...

Buna ziua!
As avea nevoie de ajutor legat de urmatoarea problema: Se angajeaza o persoana la 18.09.2023, cu salariul minim pe economie, 3.000 RON. In 6 octombrie i se desface contractul de munca, nu mai vrea sa lucreze. Am modificat salariul minim pe economie in SAGA la toti angajatii, ladata de 12 octombrie 2023, iar la data consemnarii am trecut 1 octombrie.....dar pentru ca in data de 6 octombriei-am desfacut contractul de munca a persoanei mentionatemai sus, am omis sa-i modific si lui salariul minim pe cele 6 zile din luna octombrie. Ce este de facut in acest caz? Cum imi pot corecta greseala fara sa primim amenda de la ITM?
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:49, 25 Noiembrie 2023
Pasi:
1. anulare incetarea c.i.m.,
2. modificare salariu
3. incetare c.i.m.,
4. salvare date si transmitere REVISAL la ITM.
Multumesc pentru raspuns. Oare o sa luam si amenda?
Orice corecție a erorilor survenite în completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunoștință de acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal ASL ASL Va rog mult sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare: Se mai poate inregistra in revisal o modificare salariala dupa incetarea contractului individual de munca? ... (vezi toată discuția)
Incetat cim in 26.01.2018 omis inreg.in revisal a majorarii salariului bratugina2@gmail.com bratugina2@gmail.com Buna ziua. Am depus in revisal incetare CIM cu data de 26.01.2018. Ulterior, am constatat ca am omis sa inregistrez in revisal majorarea salariului cu ... (vezi toată discuția)
Incetare cim fara actualizare salariu minim musetel musetel O salariata se intoarce din CCC, iar dupa o saptamana isi inceteaza contractul de munca cf. art. 55(b). S-a opertat si transmis in ReviSal incetarea ... (vezi toată discuția)