avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un judecător poate transmite voucherul de vacanță ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un judecător poate transmite voucherul de vacanță unei persoane ...

Un judecător poate transmite voucherul de vacanță unei persoane care nu este membru de familie ?Este legal sau ilegal ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:54, 28 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Voucherele de vacanță nu sunt transmisibile. Pot fi folosite doar de către titular, pe baza actului de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare voucher vacanta Flx975 Flx975 Daca nu doresc sa merg in concediu...copilul meu poate utiliza el voucherul ? Sau pot achizitiona eu un pachet turistic,dar sa mearga copilul ? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta Lps ped Lps ped Buna ziua, Am primit banii cu destinatia vouchere de vacanta. As avea si eu nevoie de cateva lamuriri in ceea ce priveste acordarea voucherelor de vacanta, ... (vezi toată discuția)
Problema vouchere de vacanta Victor71 Victor71 Buna seara. Am o problema legata de voucherele de vacanta. In martie 2020 am facut o rezervare pentru un sejur in luna mai la o pensiune din jud. Bacau, ... (vezi toată discuția)