avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Verificare situatie actiuni detinute
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Verificare situatie actiuni detinute

In 1996-97 am fost angajatul firmei atlas Sa galati,atunci am fost obligați sa băgăm acțiunile pe care le Deținem in societate după care am plecat din țara și nu mai știu nimic despre aceste acțiuni se poate verifica undeva?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:05, 28 Noiembrie 2023
Va puteti adresa la Depozitarul central.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, părinții sunt decedati si urmeaza sa incep procedura ... maria tofan maria tofan Buna ziua, părinții sunt decedati si urmeaza sa incep procedura de succesiune.Printre actele solicitate am gasit ceva referinte privind certificatele de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un certificat din 1996 de la comtim holding , am ... Myrat Myrat Buna ziua. Am un certificat din 1996 de la Comtim Holding , am 25 actiuni si aveau valoarea nominala de 1000 lei. As vrea sa-mi raspundeti daca nu trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Valorificare certificat actionar sicomed florinl67 florinl67 Detin un certificat de actionar eliberat in 1996 pentru fosta SICOMED Bucuresti (actuala Zentiva), echivalentul a 222 actiuni. As dori sa stiu daca si cum pot ... (vezi toată discuția)