avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen Obligatii pedeaspsa suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen Obligatii pedeaspsa suspendare

Buna ziua! Sotul meu are o sentinta cf careia pedeapsa se excecuta sub supraveghere pe un termen de 2 ani. A avut niste obligatii: plata daune, munca in folosul comunitatii etc.
Consilierul de probatiune i-a zis sa indeplineasca toate aceste termene cam cu 3 luni inainte de ajungerea la termenul de 2 ani. Nu a reusit acest lucru drept pt care a primit de la instanta cerere de revocare a anularii pedepsei (termenul dat de instanta este fix cu o zi inainte de expirarea termenului de supraveghere pe care il are cf hotararii.
Intrebarea este daca are totul finalizat inainte de termenul din hotararea judecatoareasca ( dar nu la cel dat de consilier) mai exista sansa ca sa ii fie revocata sentinta de executare sub supraveghere?
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2023
andreeacarjaliu, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua - revocarea suspendării executării pedepsei Jugariu Jugariu O pedeapsa de 5 ani cu suspendarea sub supraveghere poate fi revocata? Mentionez .ca decizia este definitiva (vezi toată discuția)
Neîndeplinirea obligații civile Banicasorinadrian93 Banicasorinadrian93 Bună seara. Fără sa întru prea mult în detalii aiurea va întreb cu respect: Sunt în probațiune dintro cauza penala, am îndeplinit aproape toate ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am nevoie de raspuns. multumesc Constantin Alex Constantin Alex Buna seara oameni buni Am si eu mai multe intrebari. Am fost condamnat la 3 luni inchisoare cu suspendare pentru posesie marihuana, o cantitate foarte mica, ... (vezi toată discuția)