avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Este gresit dacă pentru o societate cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Este gresit dacă pentru o societate cu activitate ...

Buna seara,

Este gresit dacă pentru o societate cu activitate principală pe cod CAEN 8710 (activități ale centrelor de îngrijire medicala) toate documentele privind negocierea colectivă au fost întocmite la nivel de unitate iar nu la nivel de sector de activitate?

Trebuiesc modificate toate documentele cu mențiunea la nivel de sector de activitate, la fel si contractul colectiv de munca?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:27, 29 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are cum o societatea sa incheie ccm la nivel de sector de activitate .... In speta, este corect daca documentele privind negocierea colectivă au fost întocmite la nivel de unitate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz itm prelungire cu 12 luni a contractului colectiv de munca incheiat pe 24 de luni laraband laraband Buna seara, Avem in vigoare un Contract colectiv de munca la nivel de unitate care s-a incheiat in 2012, pe o perioada de 24 luni si care va expira curand. Am ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca 2012 cristinamuscau cristinamuscau buna ziua, am o nelamurire legata de ccm , si anume: vreau sa initiez incheierea unui contract colectiv de munca la nivel de unitate, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Ccm ramura cod caen Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Am urmatoarea nelamurire. In L62/2011, se precizeaza ca ccm produce efecte pt .....angajatii din unitatile sin sectorul de activitate pentru care ... (vezi toată discuția)