avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua !! Am avut o perioada furtunoasa. Primaria a ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua !! Am avut o perioada furtunoasa. Primaria a trimis ...

Buna ziua !! Am avut o perioada furtunoasa. Primaria a trimis oameni din casa in casa sa vada pagubele ce a produs si sa fotografieze. Despagubirea a fost aprobata si urmeaza sa primim bani de la AJPIS BIHOR. Suma acordata este supusa impozitarii sau nu ? Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 13:35, 4 Decembrie 2023
Bună ziua,

Despăgubirile nu sunt supuse impozitării, conform art. 62 lit. j) Cod fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pagube produse vecinului din cauza furtunii Skitty Skitty Bună seara! Vin si eu cu o intrebare si sper din suflet sa primesc oarecum un raspuns sau macar o îndrumare. Situația sta in felul urmator: În urma ... (vezi toată discuția)
Daune din accidente Hcom Hcom Acum ceva timp am avut un accident pe centură Bucureștiului ,unul cu o vitanja m-a acroșat si m-a împins i separatorul de benzi ,mașina dauna ... (vezi toată discuția)
Impozitare despăgubire cedo astridamel astridamel Buna ziua , as dori sa știu dacă o sumă primita că despăgubire Cedo pt condiții grele de detenție este supusă impozitării, ca venit personal (vezi toată discuția)