avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... E-factura pentru un PFA -activitati independente ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

E-factura pentru un PFA -activitati independente ocazionale (consultanta)

Buna ziua, am un PFA -activitati independente ocazionale (consultanta tehnica) si sunt inrolata in SPV cu CNP. Precizez ca nu am angajați si nu sunt platitoare de TVA, nu dețin certificat digital - semnatura electronica.
Cum voi emite facturi de anul viitor? voi fi obligata sa cumpar certificat digital - semnatura electronica?
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cristianasandei , utilizator 06:44, 1 Decembrie 2023
da veti avea obligatia transmiterii e-Factura cu semnatura electronica daca NU veti factura catre persoane fizice. Dar veti emite factura si ca pana acum clientului ( PDF sau pe hartie ) . Pana la 30.06.2024 se va merge in paralel. Dupa 01.07.2024 DOAR in format e-Factura .
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in spv bologa_vasile bologa_vasile Buna seara, Daca PFA nu este persoana juridica de ce este nevoie de inregistrare in SPV ca persoana juridica? Ca sa mai platim pentru semnatura ... (vezi toată discuția)
Inregistrare în e-factura adriana# adriana# Buna ziua Ma lovesc de următoarea problema. Am o.cunostinta, electrician de meserie, care are un PFA iar contul SPV este făcut pe CNP. SPV este deschis ... (vezi toată discuția)
Inregistrare efacturi BSARO BSARO Buna ziua, Dorim sa stim daca putem inregistra in contabilitate facturi ce nu au fost depuse in SPV de catre furnizori(perioada ... (vezi toată discuția)