avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua, un conflict in familie, sotul m-a batut, am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua, un conflict in familie, sotul m-a batut, am sunat ...

buna ziua ,un conflict in familie ,sotul ma batut , am sunat 112 , a venit si am mers la sectie , nu am vrut sa ii fac pangere da domnul politist mi zis ca imi vine acasa si trebuie sa ma duc la tribunal , am facut delratie de mama cum s-a intplat , nu am cerut ordin de proctie am semnat amndoi , cand pot sa rretrag plangerea.?pot sa ma duc la politie sa retra plangea,acum 2zile s-a inamplat .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:16, 5 Decembrie 2023
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai de ce doamna sa va retrageți plangerea, si-a retras bătaia?
E prima bataie? Va mai urma
Iin cazul in care nu inteles cu plagerea asta daca eu am sctis ce s-a intlat si pe aceeasi foaie am senat si eu si sotul , facuta de mine de mana .daca retrag tot in tribular ajung? trebuie sa platesc deplasare politeii si cameda cca am sunat la 112, Inca nu am am retras . sa ma suc la politie nu stiu nimic la mana nici un procev verbal nimic nici nu stiu cam il chiama pe politai sa cer sa retrag .
Nu ajungeti nicaieri, mergeti la secția de politie și va ajuta ei, povestiți acolo care e treaba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate retrage o plangere la politie romina8981 romina8981 Buna ziua! In urma unei altercatii cu iubitul care s-a soldat cu o lovitura la nas, a fost chemata Politia si s-a mers la sediul Politiei unde s-a depus o ... (vezi toată discuția)
Unde pot retrage o plângere si a se ridică un ordin de restricție? AurashAne AurashAne Unde ma pot adresa pt a retrage plângerea facuta soțului meu pt violență domestică și totodată as dori sa anulez si un ordin de restricție pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere pentru viol dilemamare dilemamare Buna ziua. Acum doua saptamani am luato pe prietena mea din club cu masina, am parcat undeva mai retras unde am intretinut relatii sexuale de comun ... (vezi toată discuția)