avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua...as vrea sa știu dacă procesul de tagada ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua...as vrea sa știu dacă procesul de tagada se poate ...

Bună ziua...as vrea sa știu dacă procesul de tagada se poate termina de la prima înfățișare având în vedere ca la momentul conceperii fostul soț avea ordin de protectie și când sau născut gemenii eram divorțați de 5,5 luni...mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:44, 2 Decembrie 2023
Exista șanse, dar puțin probabil. Poate aveți noroc și scapati de testul adn.
Nu exista sanse in acest sens. filiatia este o stare de fapt mult prea importanta ca sa mearga dupa declaratiile partilor care evident pot avea diverse interese.

Trebuie dovedita stiintific imposibilitatea ca sotul mamei sa fie tatal copilului.

Asadar singura varianta posibila este un test ADN in privat care se face mai rapid si cu costuri mai mici decat la INML.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitate Ryel Ryel Buna ziua, V-as ruga sa imi spuneti daca proba testimoniala e acceptat in situatia urmatoare: Sotul actual al mamei a recunoscut la starea civila un ... (vezi toată discuția)
Problemă certificat de naștere: concubina nu a terminat divorțul, prin urmare copilul nostru e pe numele fostului ei soț. care sunt pașii pentru a-l trece pe numele meu? Daniel3232 Daniel3232 Buna seara. Am si eu o problema grava. De 1 an si jumatate iubita mea se afla in divort cu sotul ei. Ei au fost despartiti de mai mult timp. Intre timp noi am ... (vezi toată discuția)
Am numele fostului sot, tatal biologic.. performer189 performer189 Buna ziua o prietena de-a mea s-a despartit de actualul barbat si s-a imprietenit cu altcineva ea fiind maritata cu acte cu fostul, cu actualul a ramas ... (vezi toată discuția)