avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Stagiu de practică - drept an 4
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Stagiu de practică - drept an 4

Buna seara . Am și eu nevoie de efectuarea unui stagiu de practică de aproximativ 2/3 săptămâni , neremunerat , la un cabinet de avocatura / notariat /executor judecătoresc din București . In prezent sunt student la facultatea de drept din cadrul Universității Titu Maiorescu ,in anul IV , iar până în acest moment am mai efectuat stagii de practică în diferite instituții ale statului . Mulțumesc și aștept răspunsuri .
Ultima modificare: Duminică, 3 Decembrie 2023
Andrei.sm, utilizator

Alte discuții în legătură

Practica cabinet de avocatura ContSters115719 ContSters115719 Am o mare rugaminte, sunt studenta in anul III la Facultatea de drept din cadrul Universitatii Bucuresti si doresc sa efectuez un stagiu de practica intr-un ... (vezi toată discuția)
Universitatea nicolae titulescu vs universitatea titu maiorescu ContSters183660 ContSters183660 Universitatea Nicolae Titulescu vs Universitatea Titu Maiorescu Ce ar fi mai bine sa aleg pentru Facultatea de Drept ? Argumente PRO si CONTRA Care ... (vezi toată discuția)
Cadrul legal de desfasurare a unui stagiu de practica Tallulah Tallulah Buna ziua! Mi-ati putea spune, va rog, care sunt conditiile pentru desfasurarea corespunzatoare a unui stagiu de practica, respectand legea? Eu am ... (vezi toată discuția)