avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitie registru unic de control
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitie registru unic de control

Buna ziua!
Daca am deschis un SRL pe data de 27.10.2023 si inca nu mi-am primit actele in original de la firma care s-a ocupat de acest lucru, cand voi achizitiona registrul unic de control o sa primesc amenda ca am depasit 30 de zile?
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Registrul unic de control Nutzu90 Nutzu90 Buna ziua! Am infiintat un SRL in 2016 la care am omis solicitarea registrului unic de control in termenul de 30 de zile. Daca il solicit acum, voi fi ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de control bogdanblue bogdanblue Buna, Am infiintat un PFA in Ianuarie 2010 si la aceea data nu mi-a spus nimeni ca as avea nevoie in mod obligatoriu de Registrul Unic de Control. Am aflat ... (vezi toată discuția)
Registru unic de control Christtina Christtina Buna ziua! Recent am infiinat o firma la registrul comertului, insa am inregistrat-o fara activitate. Este necesar sa achizitionez registrul unic de ... (vezi toată discuția)