avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna, Am un angajament de plata făcut la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna, Am un angajament de plata făcut la notar.Trebuie sa ii ...

Buna,
Am un angajament de plata făcut la notar.Trebuie sa ii dau fostului angajator suma de 13000 lunar.Se poate cumva anula acest angajament și făcut pe o suma mai mică?Nu pot da aceasta suma lunar,pana acum am dat din împrumuturi una alta dar as vrea sa se recalculeze cumva.Se poate?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:40, 5 Decembrie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai dacă exista acordul fostului angajator.pt diminuarea ratelor.Daca acesta nu e de acord iar dvs nu mai plătiți poate trece direct la executare silita..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj la multi ani dupa divort, posibilitate executare silita ioanasafta ioanasafta Buna ziua .am si eu o rugaminte vreau sa stiu cateva detalii despre partaj si problemele pe care le am . Eu si fostul meu sot am divortat in anul 2009 ,la ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal anutamoga anutamoga Buna seara, Va rog, sa ma lamuriti intr-o problema. Concediul prenatal poate fi supus executarii silite? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire pe venituri nichi22 nichi22 Sunt in procedura de executare silita prin poprire pe venituri pentru restante si penalizari la plata intretinerii de un an de zile pentru suma de 5440 ron, ... (vezi toată discuția)