avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, as avea mare nevoie sa stiu cum inregistrez ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, as avea mare nevoie sa stiu cum inregistrez un porumbel ...

Buna ziua, as avea mare nevoie sa stiu cum inregistrez un porumbel deja adult pe care trebuie sa-l mut in Anglia din Romania si pentru care mi se cere un cod de identificare. Stiu ca daca e crescut deja nu se mai poate pune acel inel metalic pe picior, dar pot macar sa-i pun o clema si daca da, cum fac asta? Nu exista prea multa informatie online si n-am aflat multe. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Garantie neacordata la produs comandat online.produs trimis inapoi nereparat dupa 3 saptamani. optiondenied optiondenied Am comandat un telefon in data de 22 decembrie 2012 si l-am primit pe data de 24 prin curier de la o firma online cunoscuta.Am observat dupa ceva vreme (1 ... (vezi toată discuția)
Cnp solicitat de o firma, pe internet andrei_OR andrei_OR Salut ! Doresc sa ma inscriu la o firma prin intermediu internetului si imi cere CNP . Vreau sa stiu daca este in regula sa scriu CNP -ul personal sau pot ... (vezi toată discuția)
Legislatie / licenta ContSters336821 ContSters336821 Buna ziua, Ma intereseaza de ce documente am nevoie si de unde pot obtine licenta pentru fabricare paleti tip europlaleti / EPAL. Multumesc. (vezi toată discuția)