avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Art.41 alin 10 Legea 7/1996- cadastrare sistematica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Art.41 alin 10 Legea 7/1996- cadastrare sistematica

In urma unei solicitari la Ancpi, am primit raspuns ca art 41. Alin 10 din legea 7/1996 nu se aplica imobilelor supuse cadastrarii sistematice,doar cadastrarea sporadica.
Este posibil asa ceva?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2023
Aka10, utilizator

Alte discuții în legătură

Inscriere ancpi murgu veronica murgu veronica poate ma ajuta cineva cu un raspuns :e posibil fara a detine carte funciara inscrierea de catre bir.executor judecatoresc, am facut sesizare la ancpi si am ... (vezi toată discuția)
Lntabulare casa daniela.ilea daniela.ilea Am o casa nou construita si doresc sa o intabulez .Am inteles ca a aparut un act normativ publicat in Monitorul Oficial din 6 mai 2015 in urma careia sa vor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! tatăl meu a decedat anul trecut ! sunt singurul ... ALEXANDRANICOLETA ALEXANDRANICOLETA Bună ziua! Tatăl meu a decedat anul trecut ! Sunt singurul copil! Am fost la notar sa fac taxa de succesiune cu actele de la primărie adeverința de rol și ... (vezi toată discuția)