avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot sa inchiriez un apartament la etajul 2 intr-un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot sa inchiriez un apartament la etajul 2 intr-un bloc care are ...

Pot sa inchiriez un apartament la etajul 2 intrun bloc care are bulina rosie risc seizimc 1 , doresc sa inchiriez si sa deschid punct de lucru, spatiul este deja inregistrat ca spatiu comercial, doresc sa deschid punct de lucru si sa mi desfasor activitatea acolo, se poate ?, din ce am inteles s a dat o lege in care nu se mai poate inchiria sau sa se desfasoare activitati in blocurile cu bulina rosie grad 1, ma poate ajuta cineva cu un raspuns daca asta este chiar adevarat pentru ca am vazut multe firme in bucuresti care inca sunt deschise, de exemplu pe bulevardul gheorghe magheru, va rog sa ma ajutati daca stiti mai mule informati, pentru ca imi e frica sa inchiriez si dupa sa fiu dat afara
Cel mai recent răspuns: DespaLuis , utilizator 14:19, 9 Decembrie 2023
Gasiti aici detalii
www.avocatnet.ro/articol_613...
Am sunat la acest numar care l am primit de la primaria Bucuresti ca sa ma interesez azi, 0219529, am ales categoria fiscala acolo ca sa intreb , si mi au spus ca nu este legal sa inchiriez sau sa deshid punct de lucru si nu mai inteleg nimic, pe internet gasesc alte informati si ei spus altcea, poti te rog sa ma ajuti cu un sfat ce sa fac ?
sunt dispus sa si platesc pentri o informatie reala si corecta va rog frumos
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2023
DespaLuis, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctul de lucru:ce este si la ce ne ajuta? nbck nbck Buna ziua, Sunt un tanar intreprinzator, absolvent de facultate care nu stie cand suntem obligati sa deschidem si la ce ne ajuta un punct de lucru. Am o ... (vezi toată discuția)
Puncte de lucru- obligatorii sau nu? elena_2 elena_2 Buna ziua, As avea si eu va rog frumos urmatoarea situatie: am o societate al carei obiect de activitate se refera la prestarea serviciilor de curatenie. ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru pentru pfa ionelbarus ionelbarus Am deschis un PFA si doresc sa desfasor activitatea si intrun alt judet decat cel in care isi are sediul PFA-ul. Care sunt pasi pe care trebuie sa-i urmez ... (vezi toată discuția)