avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 202. Sesiune practică cu Adrian Bența

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Referitor la plafonul de numerar in casierie de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Referitor la plafonul de numerar in casierie de 50.000lei la pfa

Buna ziua,
Referitor la plafonul de numerar in casierie de 50.000 lei incepand cu data de 11.11.2023 , acesta se aplica si PFA, II, profesii libere? Daca da, cum s-ar evidentia numerarul? Ar trebui sa fie intocmit un Registru de casa separat de Registrul jurnal de incasari si plati ? Asta ar insemna sa avem in vedere ca numerarul ce depaseste plafonul sa il depun in banca si din banca sa fie apoi transferat in contul personal al reprezentantului PFA, II, profesionistului?
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa alina240 alina240 Am o nelamurire legata de registrul de incasari si plati.Am infiintat de curand PFA-ul si inca nu am avut incasari. Am in schimb cateva cheltuieli facute din ... (vezi toată discuția)
Suma maxima plata numerar tranzactie imobiliara Eu-Genius Eu-Genius Buna ziua. Care este suma maxima legala care se poate plati numerar pentru o tranzactie imobiliara intre doua persoane fizice? Daca valoarea tranzactiei ... (vezi toată discuția)
Ordin 170/2015 - contabilitate partida simpla Rusty Rusty S-a publicat vreun Ordin referitor la Registrul de evidenta fiscala? In ordinul 170/2015 nu se mentioneaza nimic despre Registrul de evidenta ... (vezi toată discuția)