avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu timp partial constructii: Care este salariul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu timp partial constructii: Care este salariul brut in ...

Salariu timp partial constructii: Care este salariul brut in constructii, pentru un angajat cu 1 ora/zilnic si ce cote de contributii se platesc. Functia de baza este la alta societate. Toate acestea incepand cu 01.11.2023.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 8 Decembrie 2023
4.582 de lei : 8 = 573 lei brut ...

Contributiile se platesc la aceasta suma .:
Asigurari sociale (CAS) 21.25%
Asigurari Sociale de Sanatate (CASS) 10%
Nu am citit legea, doar un articol in care se specifica faptul ca nu beneficiaza de facilitati decat la functia de baza . Este adevarat?
Scutirea se aplică la locul unde se află funcţia de bază, pentru veniturile brute lunare din salarii şi asimilate salariilor de până la 10.000 lei inclusiv, realizate de persoana fizică în baza unui contract individual de muncă, cu normă întreagă sau cu timp parţial, după caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul contractelor cu timp partial de lucru pentru ... a.balan a.balan Buna ziua, In cazul contractelor cu timp partial de lucru pentru o societate cu cifra de afaceri in constructii (peste 80%) indeplinind conditia de salariu ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu part-time constructii cateldestept cateldestept Calcul salariu part-time constructii: Un angajat cu 1 ora/zi si un salariu brut de 573 lei/luna, la o societate de constructii. Angajatul are functia de ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic constructii stare de urgenta octavmaura octavmaura Pentru somajul tehnic in situatia starii de urgenta in domeniul constructiilor se aplica facilitatile de constructii? (vezi toată discuția)