avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... BUNA , AS VREA SA MA INTORC IN TARA DE TOT AM 11 AANI ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

BUNA , AS VREA SA MA INTORC IN TARA DE TOT AM 11 AANI DE STRAINATATE ...

BUNA , AS VREA SA MA INTORC IN TARA DE TOT AM 11 AANI DE STRAINATATE SI AS VREA SA STIU UNDE SI CE ACTE TREBUIE SA DEPUN PT A BENEFICIA DE LEGEA 76/2002. MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: dama cu flori , utilizator 17:18, 12 Decembrie 2023
In ce sens doriti sa beneficiati de prevederile legii?
PT AJUTORUL REINTEGRARI IN MUNCA IN TARA. - Romanii din strainatate care se intorc sa lucreze in tara (plecati la munca in strainatate de minim 36 de luni)
Legea se aplică persoanelor în situația întoarcerii la domiciliul de pe teritoriul României sau la noul domiciliu ori reședință pe care îl/o stabilesc pe teritoriul României și se încadrează în muncă în localitatea de domiciliu/reședință sau în localitățile învecinate acesteia, iar localitatea respectivă se află în una dintre zonele prevăzute în Planul național de mobilitate.
MULTUMESC, ASTA STIAM.
Daca stiati , ar fi trebuit sa stiti si unde se depun actele ..la AJOFM in raza caruia aveti domiciliul/resedintra.

Alte discuții în legătură

Bună, sunt in italia din 2017 fara intoarcere in tara, sunt ... StrainInTaraMea StrainInTaraMea Bună, sunt in Italia din 2017 fara intoarcere in tara, sunt 4 ani din care 1 an si 4 luni am muncit cu acte in regula, acum sunt in şomaj şi aş vrea să ... (vezi toată discuția)
Eu m-am întors în tara după 17 ani luciandamoc luciandamoc Am 15 ani de reședință în Italia 13 ani lucrați în regulă de ce anume ași putea beneficia ex.dacă îmi deschid o firmă sau dacă mă angajez. Eu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sotul meu s-a intors din anglia, cum procedam pentru ... Saradani Saradani Bună ziua. Sotul meu s-a intors din Anglia, cum procedam pentru prima de instalare? (vezi toată discuția)