avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este posibila vizita (nu cea conjugala) intre doua ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este posibila vizita (nu cea conjugala) intre doua persoane,sot ...

Este posibila vizita (nu cea conjugala) intre doua persoane,sot si sotie, aflate in arest preventiv (sotul e in arest preventiv la penitenciar, sotia in arest la domiciliu). Mentionez ca starea de arest dureaza de 1an si 8luni si nu sunt interdictii de comunicare sau alte interdictii impuse celor doi soti. Daca da, va rog sa ma ajutati cu un articol in acest sens.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Vreau să mă căsătoresc civil dar sunt în arest la domiciliu. ce am de făcut, cum se procedează? Ionuttttt90 Ionuttttt90 Buna ziua, doresc neaparat sa fac actele de căsătorie deoarece am aflat ca o sa avem un copil eu si prietena mea. Problema este ca ma aflu in arest ... (vezi toată discuția)
Arest preventiv timea82 timea82 Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)
Instiintare disjungere si clasare- nelamuriri IonutPerschi IonutPerschi Buna ziua , am o intrebare la care as dori sa imi da-ti un raspuns cat se poate de explicit . Iubita mea este arestata intr-un dosar . Este arestata ... (vezi toată discuția)