avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vreau să mă căsătoresc civil dar sunt în arest la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vreau să mă căsătoresc civil dar sunt în arest la domiciliu. Ce am de făcut, cum se procedează?

Buna ziua, doresc neaparat sa fac actele de căsătorie deoarece am aflat ca o sa avem un copil eu si prietena mea. Problema este ca ma aflu in arest domiciliar si nu stiu ce am de făcut. Fac doar o simpla cerere la instanta pt a-mi permite sa merg impreuna cu ea la starea civilă si la analizele pentru căsătorie?? Daca vrea sa stie judecătorul intervalul orar adresa de la statea civilă etc cum procedez? Va Multumesc
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Faci cerere la instanţă şi aştepţi foarte mult.
2. Faci cerere la Starea civilă. Ofiţerul vine acasă şi vă căsătoreşte. Durează puţin.
Pai daca fac cerere la starea civilă sa vina acasă de ce sa mai fac la instanta? Eventual doar pt a face analizele

Alberto Kurtyan a scris:

1. Faci cerere la instanţă şi aştepţi foarte mult.
2. Faci cerere la Starea civilă. Ofiţerul vine acasă şi vă căsătoreşte. Durează puţin.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu ţi-am dat variante.
Recoltarea de analize se poate face şi la domiciliu.

Va Multumesc pt raspuns am sunat la starea civila si au zis ca nu vin la domiciliu. Doar daca esti in penitenciar sau arest preventiv.
Alberto Kurtyan a scris:

Eu ţi-am dat variante.

Va Multumesc pt raspuns am sunat la starea civila si au zis ca nu vin la domiciliu. Doar daca esti in penitenciar sau arest preventiv.
Alberto Kurtyan a scris:

Eu ţi-am dat variante.

Alte discuții în legătură

Controverse cu privire la arestul la domiciliu cezarad cezarad Vreau sa va intreb daca institutia arestului la domiciliu mai este la ora actuala reglementata in noul cod de procedura penala?! Am inteles din dezbaterile ... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva - competenta si publicitate cezarad cezarad Doresc sa va intreb cine judeca o contestatie la arestarea preventiva pentru o infractiune care cade in competenta Judecatoriei? Tribunalul sau Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)
Inculpatul poate să facă cerere pentru înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu? Zebedeu Zebedeu Inculpatul poate să facă cerere pentru înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu? (vezi toată discuția)