avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am cumparat un teren intravilan si ulterior am aflat ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am cumparat un teren intravilan si ulterior am aflat de la Directia ...

Am cumparat un teren intravilan si ulterior am aflat de la Directia Judetean Cultura ca pe amplasamentul terenului face parte din patrimoniul arheologic si ca apare o constructie din zidarie, in prezent disparuta si ca imi recomanda sa obtin un diagnostic arheologic, anterior obtinerii autorizatiei de constructie, ori o sa ma conditioneze ei la momentul in care voi solicita avizul. Mentioneaza in adresa ca exista posibilitatea existentei unor vestigi arheologice.
Incarcarea terenului cu sarcina arheologica este considerata un viciu?
Pot sa trag la raspundere vamzatorul?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Am cumparat un teren agricol intravilan. recent am primit o adresa ... Bibiloiumaria Bibiloiumaria Am cumparat un teren agricol intravilan. Recent am primit o adresa de la Directia Judeteana Cultura prin care imi aduce la cunostinta ca, dupa ce au consultat ... (vezi toată discuția)
Detinerea detectorului de metale luciani_2006 luciani_2006 Cine are dreptul sa detina si sa utilizeze detectoare de metale? Am citit in presa despre nenumarate confiscari si amenzi acordate persoanelor fizice care au ... (vezi toată discuția)
Compensare taxa concesiune elis57 elis57 Am concesionat prin licitatie un teren (detinator primaria) in vederea realizarii unei constructii. La obtinerea avizului din partea directiei judetene pentru ... (vezi toată discuția)