avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Multumesc pt. raspuns. Mai am o intrebare la care va ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Multumesc pt. raspuns. Mai am o intrebare la care va rog sa-mi ...

Multumesc pt. raspuns.
Mai am o intrebare la care va rog sa-mi rapundeti: odata cu schimbarea destinatiei spatiului uscatoriei in indiferent ce, el ramane ca si spatiu comun? ..si va multumesc anticipat pt. raspuns!
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:15, 11 Decembrie 2023
Continuați, vă rog, discuția unde ați început-o:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, va rog sa- mi spuneti in ce conditii se face schimbarea ... Tanpartenie@yahoo.com Tanpartenie@yahoo.com Buna seara, Va rog sa- mi spuneti in ce conditii se face schimbarea destinatiei uscatoriei de la parterul unui bloc. Un proprietar care are o firma vrea sa ... (vezi toată discuția)
Multumesc pentru raspuns , dar as vrea sa stiu daca putem cere ... maiadorina maiadorina multumesc pentru raspuns , dar as vrea sa stiu daca putem cere chirie pentru spatiul folosit de asociatie iar sumele rezultate sa intre in fondul de reparatii ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor sală jocuri de noroc Iesan Vasile Iesan Vasile Bună ziua, Recent la parterul blocului sa deschis o sală de jocuri de noroc (păcănele). Sunt vecini direct (perete comun) cu acest spațiu, zgomotul ... (vezi toată discuția)