avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se intelege prin "anexa gospodareasca"?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se intelege prin "anexa gospodareasca"?

Am si eu o mare intrebare.
Ce parere aveti voi ca se intelege in sens juridic prin termenul de anexa gospodareasca?
Vreau sa stiu asta pentru ca dupa mine curtea unui imobil vandut prin L .112 nu este anexa gospodareasca iar respectivul teren nu se putea vinde.
Potrivit art 37 din normele metodologice a HG 20/1996 republicata, se vinde si terenul de sub apartament, garaj si anexe gospodaresti. Daca se va considera curtea ca nefiind anexa gospodareasca o sa inebuneasca lumea :))
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 18:57, 11 Octombrie 2006
curtea nu poate fi considerata ca anexa gospodareasca. Anexa gospodareasca este o constructie accesorie constructiei principale, constructie situata in curtea imobilului ca de ex: o baraca, magazie, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva de 19% sau 5% la parcarea subterana din bloc? aelemarac aelemarac Buna ziua, Este normal ca la un bloc nou , spatiile de parcare din subsol, (care sunt tot spatii construite) sa aiba tva de 19%? Nu se aplica si aici legea ... (vezi toată discuția)
Livrare apartamente, curte engleza si parcare d_roxana d_roxana Intrebare: Un dezvoltator imobiliar a construit un bloc de apartamente destinate vanzarii. Marfa receptionata consta in apartamente, garaje subterane, boxe, ... (vezi toată discuția)
Ce inaltime trebuie sa aiba anexele gospodaresti? baxter007 baxter007 ma intereseaza si pe mine ce inaltine trebuie sa aiba o incapere sa o poti trece k anexa gospodareasca si din ce anume trebuie facuta (de ex: daca folosesc la ... (vezi toată discuția)