avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Cum se aplica indicele de corectie la pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Cum se aplica indicele de corectie la pensie ,se aduna ...

Buna ziua.Cum se aplica indicele de corectie la pensie ,se aduna sau se inmulteste cu punctajul?
Cel mai recent răspuns: nedelcu.lucian1950@gmail.com , utilizator 17:36, 13 Decembrie 2023
Se inmulteste .
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, intre 2015 si 2021 am fost incadrat la pensie de invaliditate. ... Popval Popval Buna ziua, Intre 2015 si 2021 am fost incadrat la Pensie de invaliditate. Zilele acestea am primit noua Decizie, pe care as dori sa inteleg care este modelul ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie de invaliditate danidamian danidamian Buna seara, As dori sa aflu cum se calculeaza pensia pe caz de boala la 46 de ani, cu o vechime de 28 ani. Va multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog sa-mi spuneti ce valoare a indicelui de corectie ... uca2015 uca2015 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce valoare a indicelui de corectie se aplica la o recalculare a pensiei??? Concret: la un punctaj total anual mai mare, ... (vezi toată discuția)