avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara Am o nelămurire, am plătit 3000 de lei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara Am o nelămurire, am plătit 3000 de lei pe un act ...

Bună seara
Am o nelămurire, am plătit 3000 de lei pe un act de donație ( casă, teren intravilan și extravilan) în suma de 50000 de lei.
În calculatorul notarial de pe net la suma respectiva îmi arata undeva la 1100 lei?
De unde aceasta diferență?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gelutzu30 , utilizator 14:40, 14 Decembrie 2023
De ce nu ati mers la acel notariat care a oferit acel calculator?
Notarii au onorarii diferite.
Trebuia sa fi întrebat înainte.
De curiozitate, câte exemplare v-a dat?
Sunteți ruda cu donatorul?
Acei 50.000 lei sunt menționați în act? Sau atât ati apreciat dvs ca valoreaza imobilul?
@ gi-jane2
Am primit 3 exemplare.

@ raluk0207
Acea suma a fost calculata de notar în urma unei analize a costurilor locuințelor și terenurilor din zona respectivă.
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Sunteți ruda cu donatorul? De când avea donatorul imobilul: de mai mult sau de mai puțin de 3 ani?
Am înțeles.
Mulțumesc pentru răspuns,

gelutzu30 a scris:

@ gi-jane2
Am primit 3 exemplare.

@ raluk0207
Acea suma a fost calculata de notar în urma unei analize a costurilor locuințelor și terenurilor din zona respectivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza teren extravilan in certificat de mostenitor extrem de mare stanescu2 stanescu2 Buna ziua, Eu si sora mea am mostenit de la tatal nostru doua hectare de padure (2 parcele separate - unul de 1 ha si celalat cota indiviza de 1/3 din 5 ha) ... (vezi toată discuția)
Rezilierea unei intelegeri bilaterale de plata a unui imobil IonutC82 IonutC82 Buna , As dori si eu sa stiu cateva lucruri despre rezilierea unei intelegeri bilaterale de plata a unui imobil incheiata la un notar public. Am vrut sa ... (vezi toată discuția)