avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua sunt în concediu de maternitate. Copilul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua sunt în concediu de maternitate. Copilul face 2 ani ...

Bună ziua sunt în concediu de maternitate. Copilul face 2 ani în februarie însă am aflat ca sunt însărcinată.ce se întâmplă dacă nu ma întorc la munca ?care sunt procedurile?pot beneficia de stimulent de inserție?la al 2 copil cum se va calcula maternitatea?va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 18 Decembrie 2023
Doar angajatorul printr-o cerere de incetare a c.i.m.
Dacă angajatorul ma baga în șomaj cum mi se va calcula ccc2?mulțumesc

Vi se va lua in calcul si indemnizatia de somaj primita ..insa, dacă din calculul indemnizației rezultă un cuantum al indemnizației lunare pentru creșterea copilului mai mic decât cuantumul indemnizației primit anterior nașterii celui din urmă copil, se acordă indemnizația lunară pentru creșterea copilului primită pentru copilul anterior.
Ultima modificare: Luni, 18 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Suprapunere concedii de crestere copil mia_livia mia_livia Buna seara.Vreau sa ma ajutati in urmatoarea situatie:momentan ma aflu in concediu de crestere copil.Am nascut pe 11 iunie 2013 si am concediu pana pe 11 mai ... (vezi toată discuția)
Continuitate ccc adrycary adrycary Buna ziua,sunt in concediu cc pana la varsta de 2ani,am avut contract determinat care a expirat dupa ce am intrat in prenatal si am fost preluata de casa de ... (vezi toată discuția)