avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Numerotare documente CEDO
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Numerotare documente CEDO

As vrea sa știu dacă poate cineva sa îmi spună cum se numeroteaza documentele care se ataseaza formularului CEDO: în continuarea numerotarii paginilor formularului de aplicatie la CEDO sau se începe de la 1.
Mulțumesc anticipat pentru bunăvoința dumneavoastra
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2023
Cornelissa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 15 Decembrie 2023
Trebuie să anexați o listă numerotată și cronologică a tuturor hotărârilor judecătoreşti sau a altor decizii menționate la rubricile E, F, G și H din formularul de cerere precum și a tuturor documentelor pe care doriți să le ia în considerare Curtea ca dovezi ale afirmațiilor dumneavoastră privind încălcarea Convenției (încheieri, declarații de martori, rapoarte medicale etc.). Pe această listă trebuie să indicați numărul paginii corespunzătoare fiecărui document anexat și numerotat în prealabil, pentru a permite identificarea cu ușurință a acestora.

Documentele trebuie să fie aranjate în funcţie de dată și de procedură si numerotate consecutiv.
Se pare ca întrebarea mea nu a fost clara. Formularul are,standard 13 /13 pagini. Apoi vin documentele. Numerotarea documentelor(!!),în ordine cronologica,cum ați spus, trebuie sa înceapa de la 1 sau de la 14(în continuarea numărului de pagini din formular) sau nu conteaza ??
Ultima modificare: Vineri, 15 Decembrie 2023
Cornelissa, utilizator
De la 1 incepe numarotarea documentelor anexate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!-numerotare documente cedo după cele 13 pagini de formular Cornelissa Cornelissa Se pare ca întrebarea mea anterioara nu a fost clara. Reiau amanuntit, cu rugaminte urgentare: -Formularul CEDO are,standard, 13 /13 pagini. Apoi vin ... (vezi toată discuția)
Documente catre cedo Just-drept Just-drept Doresc sa inteleg procedura catre CEDO. 1) Documentele doveditoare ce trebuiesc anexate, trebuie depusa incepand cu prima plangere depusa la politie, apoi ... (vezi toată discuția)