avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare dupa executare pedeapsa cea mai grea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare dupa executare pedeapsa cea mai grea

Buna ziua!
In 2021 am savarsit doua infractiune.
Am executat 1 an si 6 luni. ( numai un dosar )
Acuma am fost condamnat la 9 luni si a fost contopit cu pedeapsa cea mai mare cu 1an 6 luni inchisoare.
Deci urmeaza sa execut inca 3 luni. (furt calificat)
Am declarat apel la Curtea de Apel Brasov, si intrebarea mea este daca am posibilitate sa iau un suspendare sa orice alte modalitate cu care nu trebuie sa intru intr-un penitenciar.
Va multumesc mult.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2023
FejerA, utilizator
Cel mai recent răspuns: FejerA , utilizator 19:39, 17 Decembrie 2023
Nimeni nu va poate spune ce verdict va da Curtea de Apel ..totul e posibil , depinde mult de apararea dvs.
Da, aveti dreptate.
16 Mai 2023 am fost eliberat si dupa scurt timp (29. Mai) am fost angajat legal la o societate, am mai urmarit si un curs de asistent social, si pana acuma nu am beneficiat suspendarea executarea pedepsei nici liberare conditionata, aflu la primul abatere (fapte concurente).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost condamnat pentru furt calificat la 1an închisoare, mi ... Mincu66 Mincu66 Am fost condamnat pentru furt calificat la 1an închisoare, mi sa contopit pedeapsă cu o altă pedeapsă de 2 ani pe care o primisem înainte dar nu ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata Zigrid Zigrid Buna seara!Sotul meu este condamnat la 6 ani de inchisoare pentru furt calificat.De fapt inainte sa fie arestat a mai avut o fapta tot pentru furt dar i s-a ... (vezi toată discuția)
Sentinta de condamnare-cu executare sau cu suspendare? alealexa alealexa Va rog explicati-mi ce inseamna asta = sentinta penala definitiva prin neapelare la data de 05.05.2009 :art 85 alin 1 din oug,condamna inculpatul la 1 an de ... (vezi toată discuția)