avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Părți sociale deținute la mai multe firme?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Părți sociale deținute la mai multe firme?

Buna ziua,
Dupa ultimile modificari fiscale, un asociat poate detine parti sociale la o singura micro sau mai poate avea parti soaciale si la alta dar sa nu depaseasca 25%.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: stela chelner , utilizator 14:08, 17 Decembrie 2023
" ... numărul de companii plătitoare de impozit micro pe care le poate deține un acționar sau un asociat va fi limitat la maximum trei, în anumite condiții.."
www.avocatnet.ro/articol_620... .
Cu OUG din 13 dec 2023 sunt modificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditia pentru aplicarea impozitului pe venit claudia.tihon claudia.tihon Buna seara! Referitor la conditia pentru aplicarea impozitului pe venitul microintreprinderilor: oricare dintre asociatii persoanei juridice romane detine ... (vezi toată discuția)
Pastrarea regimului microintreprinterilor Lili Tomescu Lili Tomescu Buna ziua, Referitor la pastrarea regimului microintreprinterilor. O microintreprindere A are ca actionar unic (SOTIA) detinere directa 100% O ... (vezi toată discuția)
Impozit micro horeca contabilitate multinvest contabilitate multinvest Va rugam sa ne ajutati cu lamuriri privind incadrarea la impozitul pe venit in domeniul HORECA si anume: asociatii au mai multe firme in care detin peste 25% ... (vezi toată discuția)