avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un caz special. Totul a început în anul 1980 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un caz special. Totul a început în anul 1980 când tatăl ...

Am un caz special. Totul a început în anul 1980 când tatăl meu a decedat, Eu și fratele meu fiind minori. In anul 1986 mama mea a deschis un proces de succesiune. Eu fiind minora nu am știut de acest partaj. Mama mea , a trecut-o pe mama ei, adică bunica mea tutorele nostru. Procesul sa terminat in anul 1987. In proces era specificat că trebuia să ne de-a suma de 12000 lei. In anul 2002 când s-au eliberat titlurile de proprietate mama mea sa trecut singura pe titlul de proprietate. După aceea ia vândut fratelui meu casa. Eu nu am știut nimic și nu am văzut nici-o suma de bani dupa procesul din anul 1986. Nu exista nici-o dovada a plății... Am scos de la arhivele naționale dovada că apar moștenitoare la partea tatălui meu care a decedat. Cum a putut să își elibereze titlul de proprietate daca nu a dovedit și plățile către noi. As dori să știu dacă se mai poate face ceva. Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 17 Decembrie 2023
Mrius321, utilizator

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate cu un singur mostenitor rusu_florin rusu_florin Buna ziua! Incercând să fac intabulare pe casa și terenul aferent, m-am confruntat cu următoarea problemă: -în urma decesului bunicilor s-a făcut ... (vezi toată discuția)
Succesiune mostenire dupa 23 ani si revendicarea unui teren dupa 29 ani Gisela Eremia Gisela Eremia Titlu/Subiect: succesiune mostenire M-ar mai interesa sa stiu daca mai am dreptul la mostenire in calitate de nepoata daca nu am deschis sucesiune dupa la 6 ... (vezi toată discuția)
Succesiune dificila wolly wolly Vă rog să mă ajutati să înţeleg: Bunicul meu a avut 4 copii:A,B,C,D. Cel mare A, tatăl meu, a locuit cu bunicul în aceeaşi curte, două case ... (vezi toată discuția)