avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt învățătoarea unui copil care de la dgaspc are ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt învățătoarea unui copil care de la dgaspc are certificat ...

Sunt învățătoarea unui copil care de la dgaspc are certificat de handicap grav cu asistent personal iar la 2 luni distanta același copil obține certificat de orientare de la cjrae cu IQ 51 deficienta moderata, fiind vorba despre copil cu TSa și ADHD. Pe certificatul de orientare în dreptul gradului de handicap este liniuță. Nivelul real al copilului este de grav, sever. Ce pot sa fac? Ma interesează din punct de vedere legal

Alte discuții în legătură

Care sunt drepturile unei persoane incadrate in grad de handicap? monik780401 monik780401 Buna ziua! As vrea sa stiu care sunt drepturile unei persoane cu Oligofrenie gr.II, in afara drepturilor banesti pentru persoane cu handicap (234 RON) de care ... (vezi toată discuția)
Instituire tutelă asupra unei persoane cu handicap grav, la implinirea vârstei de 18 ani Stoflea Stoflea Bună ziua. Am un fiu cu handicap grav, iar in luna decembrie implineste 18 ani. Avem un certificat de handicap GRAV CU ASISTENT PERSONAL valabil până la ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului cu handicap gradul 1 mirela 20 mirela 20 Buna ziua, Azi am iesit din spital dupa ce in urma cu o saptamana unul din gemenii de 5 ani a fost depistat cu diabet zaharat tip 1. Am tot vazut pe net ... (vezi toată discuția)