avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alt termen de judecata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alt termen de judecata

Buna ziua!
Am fost condamnat de prima instanta (ped. rez. 3 luni cu executarea).
Am declarat apel deci Hotarare inca nu e defintivia. Pe 15 Ianuarie 2024 am primul termen de judecata la Curtea de Apel și m-am gandit sa solicit cateva termene de judecata, trag timpul ca sa mai raman in libertate in caz daca curtea respinge apelul declarat.
Intrebarea este: pentru ce pot sa solicit termene si cu ce pot sa motivez?

Va multumesc anticipat! .
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:07, 21 Decembrie 2023
Buna ziua, cel mai bine va angajati un avocat care sa va ajute in acest sens in functie de datele concrete din dosar pentru ca unele motive de amanare pot fi invocate doar o data, altele de mai multe ori, la momente procesuale diferite si in functie de stadiul dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!vă rog un raspuns: inculpatului i s-a admis apelul ... Mincu66 Mincu66 Bună ziua!Vă rog un raspuns: Inculpatului i să admis apelul i să redus pebeapsa și pe dată de 19 ianuarie 2024 termină pedeapsa la termen. Pe dată ... (vezi toată discuția)
Curtea de apel craiova redstyle redstyle buna seara ! la prima infatisare la curtea de apel craiova a unul proces penal - poate cere inculpatul singur un termen pentru angajare aparator ? .. in ... (vezi toată discuția)
Apel în proces penal. cum pot amâna cât mai mult cauza? Ionuttt93 Ionuttt93 Buna ziua, am fost condamnat de tribunal la o pedeapsa de 3 ani.cu executare si am declarat apel. Eu doresc sa aman cat mai mult cauza deoarece sunt in arest ... (vezi toată discuția)