avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pana in data de 24 trebuie sa completez declarația de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pana in data de 24 trebuie sa completez declarația de avere

Buna ziua. Pana in data de 24 trebuie sa completez declarația de avere. Pe ce an trebuie completată? 2022 sau 2023
Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 21 Decembrie 2023
Daca nu ati completat pentru 2022 trebuie sa o faceti urgent, pana la sfarsitul anului 2023.
Informatii utile gasiti aici: [ link extern ]
15 iunie 2023, era data limită până la care persoanele prevăzute la art. 1 alin. (1) din Legea nr. 176/2010, puteau depune declarațiile de avere și de interese pentru anul 2022.
Ultima modificare: Joi, 21 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Averi si interese nedeclarate de primarie utilinro utilinro 1. Cand a/au aparut legea/legile care obliga pe functionarii publici sa-si declare averile si interesele? Se arhiveaza declaratiile din anii precedenti dupa ... (vezi toată discuția)
Potrivit caror prevederi legale sunt obligat sa imi trec adresa completa in declaratia de avere si in cea de interese? maximus66 maximus66 Buna seara doamnelor si domnilor. Am un mare semn de intrebare privind obligatia mea in calitate de functionar public sa-mi trec adresa completa pe declaratia ... (vezi toată discuția)
Declaratie de avere si de interese 20112011 20112011 Administratorii financiari ( fostii contabili sefi ) de la scoli sunt obligati sa depuna declaratia de avere si pe cea de interese ? (vezi toată discuția)