avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, Va rog sa imi explicati cand se invoca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, Va rog sa imi explicati cand se invoca art.47 , alin ...

Buna seara,
Va rog sa imi explicati cand se invoca art.47 , alin 3, lit.b din legea 196/2018.
1. In cazul acesta avem un tabel nominal pt. convocarea AG a proprietarilor in conf. cu Art.47, alin 3, lit.b.
Asa apare capul de tabel....verbal au spus ca este vorba de alegera presedintelui. Daca se poate va rog sa explicati.
2. Avem si alt tabel convocator in care scrie: proprietarii asociatiei, convocati pe baza de tabel nominal convocator conf. legii 196/2018, art,47. alin 4, privind convocarea AG, de asemenea fara a scrie ce este pe ordinea de zi.
- Mentionez ca avem un presedinte interimar si un comitet care in ultima ad, gen, facuta in urma cu aproape 2 luni, au fost propusi, alesi dar nu votati.
Va rog, as vrea sa inteleg la ce face trimitere mai precis, sa imi explicati atat la primul tabel cat si la cel de al doilea tabel, deoarece am nelamuriri, Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 21 Decembrie 2023
Tanpartenie@yahoo.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua doresc lumuriri cu privire la aplicarea prev art.47 ... 1qPaul 1qPaul Bună ziua Doresc lumuriri cu privire la aplicarea prev art.47 alin.3 pct.b, și alin.4 prin care 20 % din membrii unei asociații de proprietari care doresc ... (vezi toată discuția)
O vecina doreste sa devina presedinte al asociatiei de proprietari. ... Paveladina Paveladina O vecina doreste sa devina presedinte al asociatiei de proprietari. A convocat o sedinta - sa o credem ca are 20% din proprietari alaturi - si a trecut in ... (vezi toată discuția)
Convocare ag de catre 20% dintre locatarari Claudia G. Claudia G. Ca simplu locatar, impreuna cu alti locatari, insumanand 20% din totalul locatarilor am convocat AG. Mentionez ca nu avem presedinte ( si a dat demisia), iar ... (vezi toată discuția)